Sport

KRŠNI SIDRUN Josip Vrlić produžio vjernost Jugu

KRŠNI SIDRUN Josip Vrlić produžio vjernost Jugu

Josip Vrlić i sljedeće će sezone nositi kapicu Jug Croatia osiguranja.

Sjajni Riječanin i predsjednik VK Jug CO Lukša Jakobušić dogovorili su novu jednogodišnju suradnju koja će biti ovjerena nakon završetka Olimpijskih igara u Riju.

Vrlić je u karijeri nastupao za Primorje, Barcelonetu, Fluminense, i Radnički iz Kragujevca. Kao igrač Barcelonete osvojio je tri naslova prvaka Španjolske (2011., 2012., i 2013.), bio je jednom pobjednik Kupa Španjolske (2013.), a igrajući za Fluminense u sezoni 2013.-14. osvojio je i naslov prvaka Brazila. Prošla će sezona biti zapisana zlatnim slovima u kojoj je s Jugom osvojio četiri trofeja i u kojoj je u 45 odigranih utakmica postigao 60 pogodaka. Pred njim je još i nastup na Olimpijskim igrama u kapici brazilske reprezentacije.

-Sretan sam što ostajem u Jugu u kojem sam proveo najbolju sezonu u svojoj karijeri. Vjerujem kako ova momčad i sljedeće sezone može ponoviti iste uspjehe – poručio je Vrlić iz Brazila gdje se nalazi na pripremama pred početak Olimpijskih igara.

Razloga za zadovoljstvo ima i trener Vjekoslav Kobešćak koji će ponovo na dispoziciji imati izvrstan centarski par Vrlić/Lončar.

-Na obostrano zadovoljstvo nastavljamo suradnju. Josip je pokazao svoju kvalitetu u protekloj sezoni koja je bila po mom mišljenju najbolja u njegovoj karijeri i očekujem da tako nastavi i ubuduće – ustvrdio je Kobešćak.

Josip Vrlić vraća se u Dubrovnik sredinom rujna kada će se svi Jugovi reprezentativci priključiti ostatku momčadi u pripremama za novu sezonu.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist