Sport

Krenulo razigravanje!

Krenulo razigravanje!

U Osijeku se od 3. do 5. travnja odigrava Otvoreno državno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadetkinje rođene 1997. i mlađe.

Od dubrovačkih klubova na prvenstvu sudjeluju i dva ženska odbojkaška kluba – ŽOK Dubrovnik i OK Nova Mokošica. Današnji dan počeo je u 9 sati ujutro, a naše odbojkašice su odigrale polovično 1. kolo. Dubrovnik je pobijedio 2:0 Vukovar, a Nova  Mokošica je izgubila od OK Sveti Lovrec rezultatom 2:0.

U drugom kolu Nova Mokošica je izgubila od ŽOK Osijek (2:0). a OK Dubrovnik od Mladosti istim rezultatom. Tako da će u razigravanje po skupinama Dubrovkinje sa svim drugoplasiranim ekipama, a Mokoške u skupinu za razigravanje sa sastavima koji su ostali na posljednjim pozicijama.

ŽOK Dubrovnik: Lara Dežulović, Monika Marinković, Lucija Stahor, Anamaria Miljak, Marijana Obuljen, Katarina Kotlar, Ana Matušić, Ivana Marinović, Anamarija Grgurević, Ana – Maria Dadić, Dora Grčić, Marija Rusković, Antonela Ogresta.
Trener: Mirjana Vreća
Pomoćni trener: Marina Radić.

ŽOK Nova Mokošica: Tea Radonić, Ira Prskalo, Iva Rudinica, Antea Marić, Nikoleta Karlić, Lea Magaš, Ema Srebrović, Daria Radulović, Antea Marić, Nikoleta Karlić, Lea Magaš, Ema Srebrović, Daria Radulović, Iva Mijačević, Paulina Baule, Marina Vicković, Nika Milutinović, Nikolina Dundić.
Trener: Tonči Carević
 

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr