Kultura

Krenula radionica informatike za osobe treće životne dobi!

Krenula radionica informatike za osobe treće životne dobi!

Prva radionica informacijske i informatičke pismenosti namijenjena osobama treće životne dobi održala se ovog utorka u ogranku Lapad (Atlant centar, 1. kat). Prva skupina polaznika jutros je slušala teorijsko predavanje informatičara Vlaha Bazdana, a već sutra počet će raditi na laptopima.

Ostale skupine, do osam polaznika, bit će obaviještene o terminima do kraja tjedna. Radionice traju dva blok sata, po jedan tjedan za svaku skupinu. Osim osnova rada računalu, polaznike će se učiti i kako se služiti internetom.

Ove besplatne radionice informacijske i informatičke pismenosti, u organizaciji Dubrovačkih knjižnica, za cilj imaju društveno integrirati stariju populaciju i aktivno ih uključiti u kulturna i društvena zbivanja.

Za dodatna pitanja iz Dubrovačkih knjižnica mole sve prijavljene da im se jave mailom na press.dkd@gmail.com ili nas kontaktiraju putem telefona 020/ 441 – 986 u vremenu kad je Znanstvena knjižnica otvorena (svakim radnim danom od 7.30 do 14.30, a utorkom i četvrtkom do 17:30).

Foto: Vedran Levi

Pročitajte još

POZNATA HRVATSKA KNJIŽEVNICA U GRADU Književna večer s Julijanom Matanović

Dulist

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist