Politika

KOTARSKI IZBORI Birališta su otvorena!

Od 7 sati otvorena su birališta za izbore članova vijeća mjesnih odbora i gradskih kotareva Grada Dubrovnika.

Kotarski izbori održavaju se ponovno nakon osam godine duge pauze. HDZ je s listama uspio izaći u svim kotarima i mjesnim odborima, ponegdje s HRAST-om. DUSTRA Željka Raguža okušat će se samo na Montovjerni, dok se HNS odlučio na bojkot pod izlikom kako je riječ o besmislenim izborima. Uz koaliciju SDP-HSS, tu je još i HSU Olge Muratti. Uz njih, na izbore za pet kotareva izlazi i KlGB ‘Dajmo ruke’, zapravo tehnički – Srđevci.

Situacija je po pitanju mjesnih odbora u većini slučajeva i više nego jasna. Pobjedu već mogu proglasiti nositelji lista HDZ-a: Antun Vuletić (Brsečine), Pero Stjepović (Dubravica), Ivica Margaretić (Gromača), Ivica Vuleša (Kliševo), Josip Vuleša (Koločep), Suzana Glavočić (Lopud), Pero Špikula (Ljubač), Pero Milković (Mravinjac), Luka Lučić (Mrčevo), Srđan Margaretić (Orašac), Josip Kovačić (Osojnik), Vedran Ivanović (Riđica), Ivica Katić (Suđurađ), kao i Nikša Sentović u Komolcu. U ovim su, naime, mjesnim odborima te u Komolcu HDZ-ove liste bez protukandidata.

Birališta će biti otvorena od 7 do 19 sati.

Pročitajte još

ODLUKA PRED VIJEĆNICIMA Grad za 10 posto povećava cijenu zakupa javnih površina

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Mara Margaretić: Radim u kafiću, treniram, pjevušim. I njegujem naš običaj ispijanja kave

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija