Kultura

Korizmeni koncerti

Dubrovački komorni zbor održat će korizmene koncerte u Crkvi svetoga Nikole u Čilipima, u četvrtak, 29. travnja s početkom u 19,30 sati, te u Crkvi svetoga Vlaha u Dubrovniku u utorak, 3. travnja s početkom u 20 sati.

Organizatori napominju kako će na koncertu u Crkvi svetoga Vlaha nastupiti i Djevojački zbor Amorette, koje će također izvesti dio svog korizmenog repertoara.  
Raznolik program kretat će se od renesansnih moteta Tomása Luisa de Victorie (1548. – 1611.), preko djela Franza Schuberta (1797. – 1828.) In monte Oliveti, pa sve do modernih skladatelja poput Poljaka Grzegorza Miskiewicza rođenog 1969. godine.
Dubrovački komorni zbor će nastupiti i 2. travnja na koncertu korizmenih pjesama Ljuba Stipišića Delmate koji će se održati u Crkvi Male braće u sklopu manifestacije Dani kršćanske kulture. 
 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Vesela Noć muzeja!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Ekskluzivno smo ušli u čarobni svijet Držićevih životnih pozornica!

Mia Njavro Banić

U Lazaretima otvorena izložba ‘Braća po oružju’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija