Aktualno

Korda vaterpoliste predložio za općinsku nagradu

Zlatne olimpijske pobjednike, vaterpoliste Sandra Sukna, Miha Boškovića, Paula Obradovića i pomoćnog trenera reprezentacije Elvisa Fatovića primio je danas načelnik Općine Konavle Luka Korda.

Tom prigodom Korda je predložio da se vaterpolistima zbog osvajanja zlatnog odličja na Olimpijskim igrama u Londonu na Dan Općine Konavle dodijeli Općinska nagrada. Zamolio je vaterpoliste da i dalje pomažu djeci članovima Vaterpolskog kluba Cavtat iz kojega su i oni sami potekli.

Prilikom susret s vaterpolistima načelnik Korda je najavio kako Općina Konavle u svojim planovima nosi izgradnju zatvorenog bazena u Cavtatu.

– Veliki je to pothvat, ali Cavtat mora imati bazen. Igra se u Cavtatu i nogomet, ali vaterpolo je ipak prvi sport – kazao je Korda, pojasnivši kako će cavtatski bazen biti izgrađen u sklopu novog dijela mjesta čija je izgradnja predviđena Detaljnim planom uređenja.

– Vlasnici zemljišta na kojemu je predviđena gradnja suglasni su s projektom. Osim bazena taj će prostor imati i dodatne sadržaje, poput trgovina i restorana. – istaknuo je Korda.

Na primanju su bili i zamjenik načelnika Mato Pušić i predsjednik vaterpolo kluba Cavtat, koji ove godine slavi 40. obljetnicu osnivanja, Đino Kralj.

Inače, vaterpolisti koriste posljednje dane odmora jer već u ponedjeljak svaki od njih odlazi svojim putem u neki od vaterpolskih klubova. Ipak susrest će se vrlo skoro na Korčuli, gdje će prilikom skorašnjeg otvorenja tamošnjeg bazena Jug i Primorje igrati na pripremnom turniru. 

Pročitajte još

NEKA NJEGOVA NADA SVIMA BUDE INSPIRACIJA Ivanova želja je jednostavna: ‘Želim hodati!’

Mia Njavro Banić

IN MEMORIAM Posljednji pozdrav našem gosparu Željku

Dulist

U NOĆI S PETKA NA SUBOTU Policija u akciji, provjerite koga će nadzirati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija