Aktualno

Koncesija za Marinu Gruž Franju Pašaliću

Koncesiju na 30 godina za buduću Marinu Gruž dobila je tvrtka Laguna Trade d.o.o. u vlasništvu Franja Pašalića.

Naime, kako neslužbeno saznajemo, odluka o koncesionaru Marine Gruž već je donesena u Vladi RH, ali još uvijek nije službeno objavljena.

– Još ništa službeno nije potvrđeno, ja sam čuo isto što i vi. Ono što je sigurno jest da je moja ponuda najbolja, a ponude svih ostalih lošije od moje – rekao je duList vlasnik marine Frapa Franjo Pašalić, koji je za koncesiju ponudio 13 milijuna eura.

– Čim dobijemo potvrdu da smo izabrani, počinjemo raditi. Ja sam iz te struke, znam što i kako hoću. Ja to mogu i iz spavaće sobe napraviti – ističe Pašalić te dodaje kako je riječ o idealnom spoju.

–  Dubrovnik je u svijetu poznat kao grad, a marina Frapa kao najbolja marina na svijetu. Nastojat ću opravdati ime grada Dubrovnika, kao i svoje osobno – istaknuo je Pašalić.

Podsjetimo, na natječaj za dodjelu koncesije u luci Gruž osim Pašalića javili su se i Luka Dubrovnik te Atlantska plovidba, ali su njihove ponude bile slabije od Pašalićeve.

Pročitajte još

PROMETUJE 48 LINIJA IZ 21 DRŽAVE Kraj posezone u Dubrovniku još nije na vidiku

Dulist

MARINA SVILOKOS ‘Neizvjesno je hoćemo li cijepljenje uopće moći organizirati u našim ljekarnama’

Iva Dedo

ODLIČNO! KUD ‘Stjepan Radić’ organizira učenje konavoske zdravice za djecu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija