Aktualno

Donosimo krunske dokaze o slučaju Prevlaka!

Na konferenciji održanoj danas u hotelu West In u Zagrebu odvjetnik Vladimir Gredelj, kao opunomoćenik obitelji, iznio je krunske dokaze u slučaju Prevlaka. 

Dokumenti koje je Gredelj prezentirao novinarima krunski su dokaz  kako je zemlja na Prevlaci 1955. godine oduzeta vlasnicima od strane jugo-komunističkog režima, te time demantiraju laž Ministarstva pravosuđa kako je zemlja oduzeta od strane Austro-ugarskih vlasti temeljem odluke o izvlaštenju.

Dokumenti su skrivani  zbog činjenice kako je Prevlaka „teška“ oko 300 milijuna eura, i Gredelj je naveo na konferenciji kako zbog ovakvih situacija Hrvatskom vlada korupcija bez presedana.

Također napominje kako jeova  tajna bila razlog dugogodišnje medijske blokade u slučaju Prevlaka za vrijeme Sanaderova HDZ-a i Račanova SDP-a. Po Gredelu, zbog korupcije upitno je članstvo Htvatske u EU, te apelira kako bi se ovakve sramotne situacije trebale suzbiti, pa makar pod cijenu pomicanja punopravnog članstva u EU.

 

Pročitajte još

PRODAJA SE PRESELILA U VIRTUALNE VODE Raste kupovina u ‘dva klika’

Dulist

Iz sustava eNautika izbrisano 807 čarterskih tvrtki

Dulist

Dubravka i Romana pobijedile su rak dojke: ‘Treba naći motiv za život!

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija