Kultura

Koncert pijanista Sama Rotmana u Saloči od zrcala

U suradnji s Dubrovačkim knjižnicama, u petak 23. rujna 2022., s početkom u 20 sati, Sam Rotman, američki pijanist održat će koncert klasične glazbe u Saloči od zrcala.

Tijekom svoje bogate karijere, Rotman je održao više od 3200 koncerata u 61 državi, dok u posljednjih 20 godina održi stotinjak koncerata u sedam do devet zemalja. Na programu su skladbe Ludwiga van Beethovena čija se 250. obljetnica rođenja obilježila 2020. godine.

Posvetio je značajan dio svoga glazbenog života studiji i izvedbi Beethovenovih djela. Na nizu isključivo Beethovenovih koncerata 1970. (dvjestogodišnjica Beethovena) predstavljen je na Public Broadcasting System televiziji na istaknutom koncertu Beethovena.

Rotman nastavlja izvoditi djela Beethovena u recitalu i s orkestrom. Uz koncert, pijanist će ispričati svoje kršćansko svjedočanstvo.

Pročitajte još

Francuska alijansa Dubrovnik obilježava Međunarodni dan Frankofonije

Dulist

[FOTO] Izložbom dubrovačkih umjetnika otvorena manifestacija ‘Kršćansko lice kulture’

Dulist

Otvaranje manifestacije ‘Kršćansko lice kulture’ uz izložbu dubrovačkih umjetnika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija