Županija

Konavoski volonteri na primanju kod načelnika Lasića

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić u prostorijama Općine Konavle primio je u ponedjeljak brojne Konavoke i Konavljane koji su svojim tijekom ove godine volonterskim radom sudjelovali u humanitarnim akcijama i pomogli onima kojima je pomoć bila najpotrebnija.

– Po prvi put sam primio volontere iz Konavala kako bih im se zahvalio na radu ovoj godini, ali i sve ranije godine. Oni daju dio sebe, svoje slobodno vrijeme kako bi pomogli zajednici. Iduće godine ćemo proglasiti i volontera godine. U današnje vrijeme ljudi imaju vrlo malo vremena jedni za druge i utoliko je vrijednost volonterskog rada tim veća. Moja misija otkad sam došao na čelo Općine je da se svi uhvatimo za zajednički štap i međusobno pomažemo. Općina je svih nas Konavljana i ta zajednica za koju radimo, to smo mi – rekao je načelnik Lasić.

Na primanju su bili dobrovoljni davatelja krvi, HGSS, DVD vatrogasci, Udruga Mame Cavtat, Društvo naša djeca, Udruga Kluba roditelja nedonošćadi Palčići, članovi MK Dvije rote i brojni drugi. Nažalost neki hvale vrijedni pojedinci poput Konavoke Romane Zglav koja vodi grupu za pomoć Konavljanima na Facebooku na primanje nisu mogli doći, no nadamo se susretu sljedeće godine.

Pročitajte još

SASTANAK NA PELJEŠCU Vučković najavila potpore za vinare

Dulist

Županija sufinancira kamatnu stopu za kredite HAMAG BICRO-a

Dulist

Otvoren obnovljeni Gradski muzej u Korčuli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija