Kultura

Konavle Art pozivaju na festival ‘Glazba i riječ’, večeras opera u Cavtatu!

U sklopu festivala Glazba i riječ, u organizaciji umjetničke udruge Konavle art, večera će se  u Domu kulture u Cavtatu u 21 sat izvesti Mozartova opera Figarov pir opernog ansambla Pannonica iz Osijeka uz hrvatske i međunarodne soliste: Berislav Jerković, Danae Eleni, Kevin Pančić, Alice Putri, Linette van der Marwe, Anja Papa, Chris Mostert, Marijo Krnić i Nika Boras uz pratnju orkestra Umjetničke škole Luke Sorkočevića pod dirigentskom palicom Slobodana Begića i klavirskom pratnjom Ante Blaževića.

U nedjelju 26. lipnja, prvi put na festivalu Glazba i riječ koncert će izvesti duo Mate Đuzel, trombon i Marijan Đuzel, klavir. Duo Đuzel posjeduju sjajnu glazbenu karijeru. Mate Đuzel je solo trombonist Orkestra Opere Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja od kojih izdvaja pobjedu na Tribini “Darko Lukić” kojim se zlatnim slovima upisao kao jedini trombonist pobjednik u više od pola stoljeća dugoj povijesti tribine. Marijan Đuzel se dubrovačkoj publici predstavio koncertom na Dubrovačkim ljetnim igrama 2020, a u prosincu 2018. hrvatska diskografska kuća Croatia records objavila je njegov prvi solistički album pod nazivom Virstuoso collection: Marijan Đuzel (live). Laureat je brojnih natjecanja.
Ulaz na sva događanja je slobodan.

Pratite Konavle Art na Facebooku i Instagramu!

 

Pročitajte još

Uskoro ćemo uživati u desetom izdanju festivala ‘Dubrovnik u pozno ljeto’

Dulist

Igre se pridružuju obilježavanju 750 godina od proglašenja Statuta

Dulist

U SPONZI Otvorena izložba ‘Nikad viđeno’ velikana dubrovačkog slikarstva Josipa Pina Trostmanna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija