Kultura

Kolarini gostuju na drugom dijelu 61. Festivala hrvatskih kazališnih amatera

Kolarini gostuju na drugom dijelu 61. Festivala hrvatskih kazališnih amatera

Nakon prvog dijela 61. Festivala hrvatskih kazališnih amatera, koji je uspješno održan u Vodicama protekloga vikenda, Hrvatski sabor kulture i vodički Kulturni centar poziva na drugi dio Festivala koji se za vikend, 19., 20. i 21. studenog 2021. održava u Vodicama.

Vodice su već sedmu godinu grad domaćin Festivala hrvatskih kazališnih amatera – godišnje smotre najuspješnijih amaterskih kazališnih skupina s tradicijom kontinuiranog održavanja dugom čak 6 desetljeća. Drugi dio Festivala u petak, 19. 11. 2021. u 20:00 h otvorit će Dramski studio Ludens teatra iz Koprivnice izvedbom autorske predstave „…SI DOBRO?“.

U jutarnjem subotnjem programu (20. 11.) s početkom u 10 h publiku će zabaviti Zelinsko amatersko kazalište ZamKa s predstavom „FAČUK“ prema tekstu Štefice Fanjek. Istoga dana u 18 sati na vodičkim daskama zaigrat će mladi zagrebački ansambl Teatra Gaudeamus Centra KNAP s predstavom „DRUGA OPCIJA“. Posljednju predstavu u subotnjem programu s početkom u 20 h izvest će Kazališna družina Kolarin iz Dubrovnika koja će publiku nasmijati komedijom „MARE FJOČICA“ prema tekstu Josipa Lovrića.

Program 61. izdanja Festivala hrvatskih kazališnih amatera u nedjelju 21. 11. u 10 h zatvorit će Dramska udruga KAJ iz Zaboka monodramom „DO DVA“ autorice i glumice Đurđice Seleš.

Pročitajte još

ZAPOČELO DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE Puna crkva Male Braće na prvom koncertu

Dulist

DUNJALUK U LAZARETIMA Sevdah za one koji misle da ga ne vole

Dulist

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Uništenje’ Josipe Vlašić

Ivana Mijić Vulinović