DuList PROMO

Koje igre će se ovog ljeta igrati u hladu?

Koje igre će se ovog ljeta igrati u hladu?

Kako je krenulo, čini se da nas čeka još jedno vruće ljeto ove godine, a oni koji će potražiti zaštitu od sunčevih zraka u hladu poželjet će vrijeme skratiti zabavnim igrama… Dolazi špica turističke sezone i čini se da će rekordi biti rušeni u cijeloj Hrvatskoj pa bi moglo biti vrlo zabavno i veselo ove godine na Jadranu.

Kad jednom u podne sunce zapeče neki će poželjeti rashladiti se u vodi i dobro se zabaviti, no najbolje je ipak sakriti se u hlad i pričekati kasno popodne ili večer, za bilo kakvu konkretnu akciju.

A različite igre odličan su način kako skratiti vrijeme dok se meteorološki uvjeti u gradu ne poboljšaju, bilo da ste u hladu ili u svom stanu. Srećom, u današnje vrijeme zahvaljujući modernoj tehnologiji izbor dostupnih igara bolji je nego ikad i to je nešto što svakako možemo iskoristiti, dok ljetna vrućina malo ne popusti…
Kartaške igre i dalje su popularne

Ne možemo govoriti o igrama pogodnima za kraćenje vremena u hladu da ne spomenemo one s kartama, koje se u našim krajevima igraju već više od stotinu godina.

Da, briškula i trešeta ponovo će izazivati snažne emocije na plaži, pod uvjetom da društvo uspije okupiti četiri čovjeka, jer radi se o igrama koje je najzabavnije igrati u parovima.

Ako pak nemate prijatelje u svojoj blizini, svejedno možete uživati u ovim kartaškim igrama koje su se odavno prebacile online i možete ih danas igrati protiv bilo koga na svijetu. Nisu to jedine društvene igre koje su pronašle mjesto na Internetu, jer danas možete igrati i Monopoly online pa i igre s kockom poput jamba, dok su tu i brojne popularne kartaške igre za koje vam uopće ne trebaju drugi igrači.

Pa tako recimo 22bet nudi kartaške igre poput blackjacka i bakare koje se igraju u realnom vremenu, uz streaming voditelja koji dijeli karte i komunicira s igračima. Radi se o zabavnom okruženju u kojem će uživati svatko tko voli glamur i blještavilo kockarnica, a zahvaljujući Internetu možete u svemu tome sudjelovati u bilo kojem hladu na svijetu.

Među online igre na sreću u internet kockarnicama casinima danas svakako spada i rulet, uz koji se veže zaista bezbroj različitih taktika kako sustavno predviđati gdje će završiti kuglica.

Dodajmo tome i različite igre na društvenim mrežama uz koje također možete kratiti vrijeme, bilo da se radi o igri riječima, izgradnji imaginarnog grada, slaganju kockica ili nečem sasvim drugom. A ako ni tu ne nađete ništa za sebe, u trgovini aplikacijama naći ćete dodatnih bezbroj igara, od kojih bi vam neka mogla pomoći da prebrodite vrućinu i dočekate da ljetna žega u kasno popodne malo splasne…
Sportska prognoza je uvijek opcija
Osim kartaških igara, kao i svega onog čemu možete pristupiti putem mobitela, u Hrvatskoj će se i ovog ljeta mnogi u hladu pokušati razonoditi online klađenjem.

Dovoljno je reći da u kladionicama kao što je bet365 registrirani korisnici imaju pravo besplatno gledati tisuće video prijenosa sportskih događaja uživo svakog tjedna, da postane jasno da se zapravo možete kladiti u svako doba dana.

Kao i svakog ljeta, tenis će biti sport na koji će biti uplaćeno najviše listića, ali i Prva HNL ponovo počinje rano, a priključit će se u kolovozu i ostale nogometne lige. Spomenimo i da se na kontinentima kao što su Azija i Južna Amerika već žestoko igra pa se zapravo možete kladiti uživo na nogomet ujutro i popodne, uz dostupni prijenos utakmica čak i na hrvatskim kladionicama, što je idealno za skratiti vrijeme u hladu.

U svakom slučaju, mnogo je mogućnosti kako pronaći razbibrigu u hladu, a igre su jedna od opcija koju će velik broj ljudi izabrati, jer uz njih vrijeme kao da prolazi brže nego uz druge aktivnosti…

Foto: Shutterstock Images LLC

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist