Crna kronika

Kaznene prijave i kupcima i dilerima

Kaznene prijave i kupcima i dilerima

Kriminalistička policija provela je istragu nad dvije muške i dvije ženske osobe, u dobi od 27 do 34 godina, osumnjičenim za kaznena djela zlouporabe opojnih droga.

Naime, utvrđeno je da je 30-godišnjak iz Bosne i Hercegovine nabavio 1 500 grama marihuane i prodao 34-godišnjakinji iz Dubrovnika. Ona je u utorak, 18. rujna, u večernjim satima zatečena po policijskim službenicima na području povijesne jezgre zajedno s 33-godišnjakom iz Sinja i 27-godišnjakinjom iz Dubrovnika.

Kod 34-godišnjakinje je pronađeno 1 500 gr marihuane, digitalna vaga i 7 600 kuna, a za ostalo dvoje je utvrđeno da su od nje kupili 22,5 gr marihuane.

U sklopu daljnjeg istraživanja u Mokošici je uhićen 30-godišnjak iz Bosne i Hercegovine, kod kojeg je pronađeno 22 gr marihuane, dok je pretragom njegovog stana u Mokošici pronađeno još 11,2 gr marihuane, 0,4 gr heroina i digitalna vaga s tragovima droge. Vrijednost zapljenjenje marihuane u uličnoj preprodaji iznosi oko 75 000 kuna.

Zbog neovlaštenog posjedovanja opojne droge, protiv dvoje kupaca slijede kaznene prijave redovnim putem, dok se 30-godišnjak iz Bosne i Hercegovine i 34-godišnjakinja iz Dubrovnika, sumnjiče i za preprodaju opojnih droga te su danas, 20. rujna, uz kaznenu prijavu dovedeni u nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist