Aktualno

Kamatari Niku Puliću uzeli jahtu?

Kamatari Niku Puliću uzeli jahtu?

Je li proslavljeni dubrovački automobilski as i višestruki prvak Niko Pulić postao žrtva kamatara?

Prema duListu dostupnim informacijama, upravo su njemu kamatari prije otprilike dva mjeseca oduzeli jahtu u vrijednosti 600 tisuća eura. Htijući provjeriti istinitost tih informacija kontaktirali smo dubrovačku automobilsku legendu.

– To su gluposti i nebuloze. Zbilja ne znam otkud im to. Ja sam imao dvije brodice i obje sam prodao. To je bačena patka nekih budala. Ja da nakon 30 godina idem u kamatara? Čime se oni bave, samo neka izvole. Usput rečeno, imam dvije jahte, a ne jednu – ljutito je odgovorio Pulić.
 
TKO JE LJUBIO, A TKO IZGUBIO
 
– Neka pričaju što hoće. Zašto se nitko nije raspitao i nitko ne piše o mom sinu Ivanu koji je pobjedio na utrci na Učki u konkurenciji 70 vozača? Nego im je samo zanimljivo tko je koga ljubio, ševio i izgubio jahtu kod kamatara. Mogli su reći i da imam stan od milijun eura u Monte Carlu! – kazao nam je ogorčeni Pulić.

Podsjetimo, Pulić je ostvario karijeru iz snova u automobilizmu i svu svoju pozornost odnedavno prenio na sina Ivana, koji se sve češće predstavlja kao perspektivan vozač i očev nasljednik.

Ipak, ne tako davno Gradom je kolala priča kako je Pulić zapao u financijske probleme. Za pretpostaviti je, ako je informacija o kamatarima istinita, da su Pulićevi stari dugovi došli na naplatu.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist