DuList PROMO

‘Kako mi je poplava stvorila, ali i riješila financijske probleme’

'Kako mi je poplava stvorila, ali i riješila financijske probleme'
portrait of a outdoor worker doing an okay symbol

Znamo da poplava u kući znači ogromni financijski problem ali do sada još nismo čuli da ona nekome može financijske probleme i riješiti.

Upravo to se dogodilo jednom Dubrovčaninu ove jeseni.

„Nedavno sam imao poplavu u stanu.. Kada sam ujutro ustao iz kreveta ustanovio sam da je pod spavaće sobe poplavljen. Vode je bilo i u drugoj spavaćoj sobi, dnevni boravak je bio potpuno poplavljen.. Cijeli je prvi kat kuće bio pod vodom! Kasnije se ustanovilo da je uzrok poplave bilo puknuće kutnog ventila na kojeg su bili spojeni voda za sudoper i perilica suđa u kuhinji.“ – govori nam naš sugovornik.

Kako je puknuće nastalo pogrešnom montažom odnosno krivicom našeg sugrađanina, cjelokupnu štetu trebao je snositi on sam. „Samo mi je još ovo trebalo!.”- pomislio je. „Otplaćujem dva kredita, kćeri treba platiti auto-školu, ne znam kako ću sad ovu štetu sanirati..“.

No, dok je iz podruma iznosio poplavljene stvari van, primijetio je da voda podigla jednu podnu dasku. Kada ju je pomaknuo, ugledao je staklenku punu nakita i zlatnika!

Ne treba spominjati da sreći ovog gospodina nije bilo kraja. Zlatni nakit i zlatnike odnio je u najbližu poslovnicu Auro Domusa na besplatnu procjenu koja je potvrdila da se radi o skupocjenom metalu. Kako je dobivenom ponudom za otkup zlata bio i više nego zadovoljan, sve je prodao i odmah dobio pozamašnu svotu novaca. Adaptirao je oštećenu kuću, a ostalo je i za auto-školu njegovoj kćerki.

Kao što iz ove fiktivne priče sa sretnim završetkom možemo zaključiti, u poslovnicama Auro Domusa, jedinog hrvatskog lanca specijaliziranog za otkup zlata, moguće je doći do gotovine brzo i jednostavno. Za komad lom zlata, zlatni nakit koji se ne nosi ili zlatnike moguće je dobiti pozamašan iznos gotovine. Mnogi su možda i zaboravili da kod kuće imaju takav zlatni predmet koji im, uz uslugu otkupa zlata, može riješiti ili barem olakšati neki financijski problem.

Auro Domus možete kontaktirati i saznati sve što vas zanima pozivom na besplatni broj info-telefona 0800 73 72 ili dolaskom u poslovnicu u Dubrovnik na adresi Obala Stjepana Radića 3.

'Kako mi je poplava stvorila, ali i riješila financijske probleme'

Pročitajte još

NOVI PROGRAM KINEMATOGRAFA DUBROVNIK Što pogledati u kinima?

Dulist

TUTTO BENE U LAPADU Otvaramo u petak uz razne pogodnosti!

Dulist

NOVI PROGRAM KINEMATOGRAFA DUBROVNIK Što pogledati u kinima?

Dulist