Crna kronika

KAKAV VIKEND! Požar, prometna, potres, prekid katamaranskih linija, zatvoren most…

more nevrijeme oluja 3

Dežurnim službama sinoć nije bilo lako. Burna subota bila je u znaku prometne nesreće, požara, ali i potresa. Osim ovog, jaki vjetar uzrokovao je probleme svoje vrste.

Županijski centar 112 jučer je u 18.29 zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći (izlijetanje vozila s ceste) na Mljetu u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene i prevezene u ambulantu Mljet.

Osim toga, u 17. 44 došlo je do požara i nestanka struje u trafostanici Stankovići. Na intervenciju je upućena dežurna ekipa HEP-a.

Noćas od 21:36 do 00:56 most dr Franja Tuđmana bio je zatvoren za prvu skupinu vozila zbog jakog vjetra, a kao posljedica jakog vjetra koji puhao na području županije u ŽC112 primljeno je više dojava o odronima i puknutim granama koje su ometale promet na cestama diljem županije. Jutros su Šipan i neki dijelovi Pelješca bez struje, doznajemo od HEP-a. Popravci se očekuju tijekom dana!

Trenutno j u prekidu i katamaranska linija Ubli-Vela Luka- Hvar-Split.

A za ‘šećer na kraju’, oko dva ujutro osjetio se i potres! Žc112 Dubrovnik je tijekom noći zaprimio nekoliko poziva iz Metkovića i Dubrovnika od građana koji su osjetili podrhtavanje tla. Doznajemo da je epicentar bio 39 km N od Dubrovnika i to u 02:21 sati i 04:47 magnitude ML 3,5 i 3,7. Nema dojava o oštećenima na objektima.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist