Aktualno

Kabel oštetio izvođač radova u Sustjepanu

Lapad je danas ostao bez struje. Razlog je, izvijestio nas je direktor Elektrojuga Milivoj Bender taj što je izvođač radova u Sustjepanu uzrokovao oštećenje na kabelu.

– Problem je riješen, uspostavili smo naponsko stanje – istaknuo je Bender.  

Podsjetimo, radovi se u Sustjepanu izvode u sklopu projekta Jadran preko kojeg će se na užem i širem području Grada izgraditi nekoliko kanalizacijskih sustava, i to Rijeka Dubrovačka uključujući naselja Komolac, Prijevor, Obuljeno i Stara Mokošica, a na užem dijelu Grada u Solitudu, Gospinom polju, Sustjepanu i ulicama Frana Kolumbića, Kneza Domagoja, Nika i Meda Pucića te Pera Bakića.

Vrijedi istaknuti kako smo pokušali kontaktirati i Centar za obavještavanje 112, ali nismo stigli ni kazati razlog poziva. S druge strane slušalice djelatnik koji se nije predstavio samo je ponavljao: HEP, HEP, HEP!, te poklopio slušalicu.

Pročitajte još

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za nadzor brzine!

Dulist

‘KOLIKI PROSTOR!’ ‘Miovića šuma’ svakog dana s novim vizurama, a od ‘šume’ više nema ni traga!

SNAGA TRADICIJE Cvjetnica i blagoslov poma ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija