Sport

Jugaši uvjerljivi protiv POŠK-a, u finalu čeka Rudićev Brazil

Jugaši uvjerljivi protiv POŠK-a, u finalu čeka Rudićev Brazil

VK Jug Croatia Osiguranje je na turniru „Korčula Suzuki 2014.“ upisao novu pobjedu te stigao do finala. Na bazenu „Gojko Arneri“ svladan je splitski OVK POŠK s 10:5 (4:3, 2:1, 3:0, 1:1).

Dvaput su za Jug precizni bili Bošković, Younger i Loren Fatović, a jednom Janović, Marković, Bušlje i Visković. Veliku minutažu dobili su najmlađi igrači i opravdali povjerenje trenera Miha Bobića. Tijekom cijelog susreta Jugaši su kontrolirali rezultat.

– Gdje ste našli ovog centra? – s klupe POŠK-a je postavio pitanje nekadašnji igrač Juga Boris Pavlović, dodavši kako odavno nije vidio tako eksplozivnog sidruna. Nicolas Constantin Bicari je s dvije utakmice zadovoljio ionako stroge kriterije Juga, a još je veći dobitak saznanje da su i suci njegovu igru ‘nagrađivali’ isključenjima i petercima.

Vrijedi spomenuti i kako je Marko Ivanković tijekom utakmice dobio nezgodan udarac u lice, no doktor Marko Margaritoni je ozljedu sanirao na licu mjesta i za vjerovati je kako će Ivanković biti spreman za večerašnje finale.

Večeras u 20 sati Jugaši će u finalu igrati protiv reprezentacije Brazila, čiji je izbornik hrvatski trener Ratko Rudić.

Pročitajte još

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist