Sport

JUGAŠI SPREMNI ZA KORČULU: Jedva čekamo turnir

JUGAŠI SPREMNI ZA KORČULU: Jedva čekamo turnir

Pripremno prijateljski turnir na Korčuli kojim već treću godinu otvaramo sezonu pokazat će nam trenutno stanje i formu momčadi Juga CO. Trener Miho Bobić veseli se prvim utakmicama, ali zbog njih igrači neće dobiti popust. Dapače. S obzirom da se prva utakmica igra u subotu navečer u 20,00 sati, momčad će ujutro trenirati u Gružu, a kako izgledaju treninzi u posljednje vrijeme, bit će zanimljivo vidjeti koliko će igrači pružiti u dvoboju protiv Spartaka iz Volgograda.

Zbog već poznate ozljede koljena na Korčulu neće ići Paulo Obradović koji istina trenira s momčadi punim intenzitetom kada je u pitanju plivanje, ali za sada bez lopte. Na Korčulu neće niti Nikša Dobud, koji također radi po posebnom programu zbog ozljede koju vuče još iz reprezentativnih akcija ovoga ljeta.

– Jedva čekamo utakmice na Korčuli. Čemu svo ovo treniranje i silni kilometri, ako ih ne možemo pretočiti u vaterpolo. Bit će nam to prva provjera trenutnog stanja i dobra prilika da vidimo kvalitetu Bicarija i Youngera. Bautović i Buconić će zamijeniti Paula i Nikšu, ali nisu njih dvoje jedini koji rade smanjenim intenzitetom. Naime, još nismo u punoj snazi, imamo još par igrača kojima doziramo treninge stoga ćemo pripaziti na minutažu. Naravno, ovo ne znači da idemo izgubiti, sasvim suprotno od toga – kazao nam je trener VK Jug CO Miho Bobić, dodavši kako će momčad Juga formu brusiti kroz cijeli listopad, a bude li potrebno i studeni. To je i očekivano, s obzirom da će se za prvi trofej vaterpolisti boriti 20. i 21. prosinca kada će se igrati završnica Kupa RH.

Do tada, uživajmo u početku sezone. Najprije Korčula, potom 4. listopada utakmica s Mornarom u Splitu. Kako saznajemo iz povjerljivih izvora, baš ta utakmica Mornar – Jug CO poslužit će kao najava ili možda bolje rečeno otvaranje sezone. O svemu više kad dobijemo potvrde.

IZVOR: VK Jug

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist