Sport

Jugaši krenuli put Beograda

Jugaši krenuli put Beograda

Nakon jutarnjeg treninga vaterpolisti Jug Croatia osiguranja su se oko 10,30 sati autobusom uputili prema Tivtu, odakle će direktnim letom otputovati prema Beogradu, gdje sutra u 19 sati igraju utakmicu 1. kola Lige prvaka protiv Crvene Zvezde. 

Trener Juga Veselin Đuho, donosi jug.hr,  već je na (rano)jutarnjem rasplivavanju od svih igrača tražio maksimalnu koncentraciju i usredotočenost na iznimno tešku utakmicu u Beogradu. U Klubu će se svi složiti kako utakmica 1. kola Lige prvaka ne može i neće biti odlučujuća, ali je isto tako jasno kako Jug CO ima momčad koja nema izbora, osim igre na pobjedu.

– Zvezda je dovela nekoliko vrhunskih pojačanja i bit će pravi sportski suparnik. Mi znamo da idemo po tri boda i tako smo se i pripremali. Poraz od Primorja na Korčuli nas nije uzdrmao, dapače, samo nas je maksimalno mobilizirao uoči utakmica koje su puno važnije – kazao je uoči puta u Beograd trener Juga. 

U Beograd je otputovalo 14 igrača: Bijač, Vranješ, Bošković, Janović, Joković, Azevedo, Marković, Bušlje, Karač, Dobud, Ivović, Macan, Nižić i Benić, a kako u europskim natjecanjima pravo nastupa ima njih 13, tek uoči utakmice odlučit će se tko je prekobrojan.

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist