Sport

JUDO Žetva medalja u Splitu i Mostaru

judo zupa09

Članovi judo klubova iz naše županije ostvarili su značajne uspjehe na turnirima u Splitu i Mostaru.

Na međunarodnom natjecanju ‘Kup Mostara 2014.’, na kojem je sudjelovalo dvjestotinjak judaša iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore, članovi JK Dubrovnik 1966. pod vodstvom trenera Matea Semiza osvojili su šest zlatnih, jednu srebrnu te jednu brončanu medalju. Zlata su tako pripala Bruni Bilić, Anđeli Violić, Luki Violiću, Anti Mišiću, Stjepanu Dominkoviću te Luki Violiću, srebrom se okitila Kristina Puljić, dok je Ardianu Sufaju oko vrata završila bronca.

Na ’14. Memorijalu Mario Zebić’ u Kaštel Sućurcu, na kojem je u organizaciji JK Dalmacijacement sudjelovalo 357 judaša iz 26 klubova iz šest država, za JK Dubrovnik 1966. pod vodstvom trenerice Hiromi Kaji srebrnu medalju osvojili su Josip Bulić, Marko Vareškić i Paula Belemečić.

JK Župa dubrovačka na ovaj turnir poslala je sedam svojih članova, koji su kući ponijeli osam odličja. Matea Knego, Petrunjela Pavić i Iva Oberan osvojile su po dva zlata, dok su Peri Adrian Puljić i Miho Kraljić stigli do bronce. Braći Adisu i Eminu Agoviću za odličje je nedostajalo više sportske sreće.

Na turniru je sudio i dubrovački sudac Igor Janković.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist