Aktualno

Još nas samo dva dana dijele od koncerta svjetske senzacije Morcheebe

Još nas samo dva dana dijele od koncerta svjetske senzacije Morcheebe

Prekrasna Skye Edwards, briljantni Ross i Paul Godfrey, ali i ostatak benda, zabavljat će sve posjetitelje ove subote 10. kolovoza u kampu Solitudo.

Iako umorni od turneje po Velikoj Britaniji, Morcheeba je odlučila provjeriti što najsadržajniji dubrovački festival Ljeto u Valamaru pruža ove godine te po prvi puta zapjevati svoje najveće hitove pred dubrovačkom publikom.

Skye i Ross bend su osnovali zajedno s Rossovim bratom Paulom 1995. godine i napravili 9 albuma koji su se prodali u više od 10 milijuna primjeraka.

Morcheeba je u posljednja dva desetljeća obišla svijet, a sada su odlučili stati i na jednu malu, ali svjetsku pozornicu, onu u kampu Solitudo. Skye ima božanstven i jedan od najprepoznatljivijih vokala na europskoj glazbenoj sceni. Čuti njezin lagan ton glasa spojen s Rossovom gitarom biti će jedno nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje, ističu iz Valamara.

Podsjećamo kako koncert počinje u 21 sat, a kao predgrupa Morcheebi nastupit će Irena Žilić. Irena je mlada hrvatska kantautorica iz Zagreba koja se počela baviti glazbom sa svojih 16 godina i od tada nije prestala. 2016. godine bila je predgrupa Morcheebi u zagrebačkoj Tvornici kulture i od tada su postali, kako ona kaže, obitelj. Također, 2018. godine imala je priliku pratiti bend na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji.

Ulaznice za koncert Morcheebe dostupne su u svim Valamarovim hotelima, u kampu Solitudo te putem portala ulaznice.hr. Cijena ulaznica je 180,00 kn u pretprodaji, a na dan koncerta ulaznice će se prodavati po cijeni od 250,00 kn.

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist