DuList IN

JOŠ JEDNA SLATKA RADIONICA Napravite kolačiće i čestitke s Mirnom i Valneom!

mirna valnea

Druga božićna radionica ‘Izradi kutiju kolačića i origi­nalne čestitke pa gledaj filmove do Božića’ održat će se u nedjelju, 17. prosinca u Verandi od 10 do 13 sati. Riječ je o radionici koju će ponovno održati naša draga suradnica, nutricionistica Mirna Sen­tić i restauratorica Valnea Džamarija.

Radionica je podije­ljena u dva dijela. Valnea će sudionike upoznati s izradom čestitki na ručno izrađenom papiru, kao i s korištenjem tehnika kaligrafi­je te oslikavanja. Čestitke će ukrašavati pečatom, ali će moći izraditi i vrući pečat!

Dok se jedan tim bude bavio time, drugi će biti u kuhinji. Tu ih očekuje slasni božićni čaj, a kasnije izrada vruće čokolade i kuhanog gina te tri vrste kolača. Mirna će za sve polaznike radi­onice pripremiti knjižicu nutritivno balansiranih božićnih recepata.

-Iako su najavili Gibonnijev koncert u subotu i rekli: ‘Hej, nisam sigurna/an hoću li moći na radionicu’, 10 sati je taman početak da se razbudite, popijete kaficu i krenete prema najkreativnijoj radionici u Orašac. Imajte na umu da se vraćate s kutijom kolačića, taman za zasladiti obiteljski ručak – naglasile su organizatorice.

Prijaviti se možete na e-mail mirna.nutrigurman@gmail.com ili valneastationary@gmail.com. Cijena je ista kao prošli put, 60 eura po osobi, no ako dođete u paru, cijena je 50 eura po osobi.

-Veselimo se i sitno brojimo do Božića – istaknule su.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist