Sport

JOŠ DANAS PRIJAVE ZA DIVLJU LIGU Ples kuglica u četvrtak kraj dum Marina

divlja liga finale kokoti fun h2o 2022 32

Još danas traju prijave za ovogodišnje Prvenstvo dubrovačkih kupališta u vaterpolu – Divlju ligu 2023., nakon čega će se znati koliko će sastava ovog ljeta igrati za naslov pobjednika. Brane ga Kokoti, koji su prijavili i teren. Bit će domaćini u Zatonu.

Prijavu je već dostavio i doprvak FUN H2O Mlini, i on je prijavio teren, isto je napravila i brončana Porporela… Teren je prijavio i Kamen mali (Cavtat), zatim Lukovica (Plat). Prijavljen je i Bellevue. Napravila je to ekipa Plaža Bellevue. Tu je i teren u Mokošici, u Vapora. Trebalo bi se igrati i na Dančama…

Ove godine je novi sustav natjecanja, nove su propozicije. Ždrijeb je u 8.30 sati u četvrtak, 27. srpnja kraj dum Marina.

-Dva legendarna igrača, danas treneri Sandro Sukno i Elvis Fatović, prvi aktualnog prvaka Europe i Italije PRO Recca, a drugi španjolskog prvaka CNA Barcelonete, izvlačit će kuglice. Uz njih u ime Grada Dubrovnika gradonačelnik Mato Franković i Marko Potrebica, predsjednik Gradskog vijeća – navode organizatori Divlje lige.

Prve utakmice igraju se u subotu, 29. srpnja, u Mlinima. Natjecanje u drugim skupinama počinje u ponedjeljak, 31. srpnja.

Nakon što se zaključe prijave znat će se kalendar natjecanja. Finalni dan je u Portu. Tko će na skalinima crkve svetog Vlaha podignuti pokal prvaka?

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist