Sport

JK ORSAN 57 sekundi prije limita ‘Lero’ uletio u cilj, donosimo rezultate Lige i Regate Dana Državnosti

Odradili smo četrnaest regata na kojima je u prosjeku bilo prisutno desetak jedrilica. Radi se uglavnom o kraćim regatama – do 10, 12 milja. pobjednika imamo, prošlogodišnjeg Lera s Ivom Kvestićem a s obzirom da je Ivo na putu, na regati Sušac, njegova posada je nastupila bez njega. Umjesto njega je Leon Njirić na kormilu. Uplovili su prije limita, točnije 57 sekundi prije ograničenja vremena. Dakle, Lero je prvi, Outsider drugi (Vedran Kosović) i Limonca treća (Hrvoje Obradović), gledajući ukupnu sezonu. Osim ORC imamo i nagrade za Open, otvorenu klasu u kojoj nema korekcije – naglasio je Maroje Kurajica, predsjednik jedriličarske komisije, nakon današnje regate.

Dogodine slijedi deseta, jubilarna sezona za koju se iz JK Orsan nadaju kako će također biti s dobrim odazivom!

Podsjetimo, regata Dana državnosti 2022. održavala se ovu nedjelju u dubrovačkom akvatoriju. Jedriličari JK Orsan krenuli su s Grebena prema Lokrumu, jedrilo se s ograničenjem do 16 i 30 sati.

Donosimo sve rezultate: 

Liga ORC
Lero (19)
Outsider (20)
Limonca (48)

Liga Open
Outsider (11)
Južni vjetar (25)
Lero (41)

Dan državnosti 2022 OPEN
Outsider

Dan državnosti 2022 ORC
Outsider
Lero

Pročitajte još

BARAKUDE IZGUBILE PROTIV ŠPANJOLSKE Ništa od finala Svjetskog prvenstva

Dulist

MEDITERANSKE IGRE Bronca za Petrunjelu Pavić!

Dulist

Barakude večeras sa Španjolskom za finale!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija