Sport

JK Kotor osvojio ‘Dubrovnik Open’

JK Kotor osvojio 'Dubrovnik Open'

Judo klub Kotor pobjednik je 25. Međunarodnog judo natjecanja ‘Dubrovnik Open’. Riječ je o natjecanju koje se proteklog vikenda održalo u dvorani OŠ Mokošica, a organizator je i ovoga puta bio Judo klub Dubrovnik. Turnir se odvijao kao ekipno natjecanje, a nastupilo je osam klubova iz Hrvatske i Crne Gore – JK Onogošt (Nikšić), JK Dalmacijacement (Kaštela), JK Tempo (Split), JK Župa Dubrovačka, JK Kotor(Kotor), JK Dubrovnik 1966, JK Konavle Cavtat i domaćin Judo klub Dubrovnik.

Natjecanje se prvo odvijalo po grupama nakon čega su slijedile odlučujuće borbe za pehar pobjednika. Najuspješniji su bili članovi Judo kluba Kotor ispred članova Judo kluba Dalmacijacement. U finalnoj borbi nadomak osvajanju turnira bili su Kaštelani, ali nakon vodstva od 2:0 judaši JK Kotor rade preokret na 3:2 i time postaju ovogodišnji osvajači zlatnog pehara.

-Zanimljivo je bilo i u borbi za broncu između domaćina JK Dubrovnik i crnogorskog Onogošta gdje se u posljednji meč dana ušlo rezultatom 2:2. U odlučujućoj borbi Bruno Marlais, pojačanje iz JK Mokošica, donosi odlučujući bod Dubrovniku za veliko slavlje u dvorani – navode organizatori.

UKUPNI POREDAK

1.JK KOTOR-KOTOR

2.JK DALMACIJACEMENT-KAŠTELA

3.JK DUBROVNIK

4.JK ONOGOŠT-NIKŠIĆ

5.JK ŽUPA DUBROVAČKA

6.JK TEMPO-PODSTRANA

7.JK DUBROVNIK 1966

8.JK KONAVLE CAVTAT

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr