Aktualno

Jelena Miladinović – Delić dvomilijunta putnica Zračne luke Dubrovnik

Jelena Miladinović - Delić dvomilijunta putnica Zračne luke Dubrovnik

Na letu British Airwaysa iz Londona danas je Zračnu luku Dubrovnik stigla dvomilijunta putnica Jelena Miladinović – Delić.

-U ovoj godini ćemo ostvariti oko 88 posto noćenja u odnosu na 2019. godinu što je izvanredan rezultat koji prati i Zračna luka Dubrovnik i približava se brojkama iz 2019. Nakon dvije izuzetno teške godine za turizam u našoj županiji, koje smo prebrodili zahvaljujući žilavosti naših ljudi, naših poduzetnika i mjerama Vlade Republike Hrvatske za zaposlenost i za likvidnost, vraćamo se normalnoj turističkoj godini, a očekujemo da će i godina koja je pred nama donijeti uspješnu turističku sezonu – kazao je župan Nikola Dobroslavić.

-Zadovoljni smo da nakon 2019. godine ponovno vratili toj magičnoj brojci od 2 milijuna putnika, a zadovoljni smo i ovogodišnjim rezultatima koji su čak bolji i od očekivanih s obzirom na globalne poremećaje od ruske agresije na Ukrajinu – istaknuo je glavni direktor Zračne luke Dubrovnik Viktor Šober te najavio povezanost s Istanbulom, Barcelonom i Londonom i tijekom zimskih mjeseci.

Župan Nikola Dobroslavić, pročelnica upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika Matilda Krile Prkoča, pročelnik Upravnog odjela za opće poslove, mjesnu samoupravu i društvene djelatnosti Općine Konavle Mario Curić, direktor TZ Dubrovačko-neretvanske županije Julijo Srgota, direktor TZ Dubrovnika Miro Drašković i glavni direktor Zračne luke Dubrovnik Viktor Šober čestitali su i uručili poklone putnici Jeleni Miladinović – Delić koja je, kao redoviti gost Hrvatske, oduševljena što je baš ona “zlatna putnica” na letu iz Londona.

Izvor: Dubrovačko-neretvanska županija

Pročitajte još

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist