Aktualno

Jelena Miladinović – Delić dvomilijunta putnica Zračne luke Dubrovnik

Na letu British Airwaysa iz Londona danas je Zračnu luku Dubrovnik stigla dvomilijunta putnica Jelena Miladinović – Delić.

-U ovoj godini ćemo ostvariti oko 88 posto noćenja u odnosu na 2019. godinu što je izvanredan rezultat koji prati i Zračna luka Dubrovnik i približava se brojkama iz 2019. Nakon dvije izuzetno teške godine za turizam u našoj županiji, koje smo prebrodili zahvaljujući žilavosti naših ljudi, naših poduzetnika i mjerama Vlade Republike Hrvatske za zaposlenost i za likvidnost, vraćamo se normalnoj turističkoj godini, a očekujemo da će i godina koja je pred nama donijeti uspješnu turističku sezonu – kazao je župan Nikola Dobroslavić.

-Zadovoljni smo da nakon 2019. godine ponovno vratili toj magičnoj brojci od 2 milijuna putnika, a zadovoljni smo i ovogodišnjim rezultatima koji su čak bolji i od očekivanih s obzirom na globalne poremećaje od ruske agresije na Ukrajinu – istaknuo je glavni direktor Zračne luke Dubrovnik Viktor Šober te najavio povezanost s Istanbulom, Barcelonom i Londonom i tijekom zimskih mjeseci.

Župan Nikola Dobroslavić, pročelnica upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika Matilda Krile Prkoča, pročelnik Upravnog odjela za opće poslove, mjesnu samoupravu i društvene djelatnosti Općine Konavle Mario Curić, direktor TZ Dubrovačko-neretvanske županije Julijo Srgota, direktor TZ Dubrovnika Miro Drašković i glavni direktor Zračne luke Dubrovnik Viktor Šober čestitali su i uručili poklone putnici Jeleni Miladinović – Delić koja je, kao redoviti gost Hrvatske, oduševljena što je baš ona “zlatna putnica” na letu iz Londona.

Izvor: Dubrovačko-neretvanska županija

Pročitajte još

Stožer donio novu odluku o maskama

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE STANJE U ŽUPANIJI U 10 godina dvostruko veći broj djece s prekomjernom težinom

Andrea Falkoni Račić

Uhićen mladić iz Splita koji je autom udario policajca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija