Kultura

‘JELA MOJE BABE’ Umjetnica Andrea Vukoja Prce vodit će dječju likovnu radionicu

andrea vukoja

Dječja likovna radionica ‘Jela moje babe’, koju će voditi naša priznata mlada umjetnica, magistra likovne kulture i likovne umjetnosti Andrea Vukoja Prce održat će se 27. travnja s početkom u 10 sati na prekrasnoj taraci Lokala (One Suite Hotel).

Nakon završetka splitske Akademije, Andrea je intenzivno počela stvarati umjetnička djela inspirirana motivima grada i narodnih nošnji s našeg područja, uz mnoge druge teme i ideje koje uspješno realizira. Osjetivši sve veću želju za približavanjem umjetnosti drugim ljudima razvija iznimne projekte likovnih radionica. Ovoga puta, i sama se vraća djetinjstvu, na likovnoj radionici inspiriranoj gastro-tradicijom.

Cijena radionice za djecu je 20 EUR, a uključuje stručno umjetničko vodstvo akademske umjetnice kroz temu gastro-tradicije, iskustvo slikanja na radionici/štafelajno slikarstvo te sav materijal. A kasnije s ponosom odnesite svoje platno doma!

Maksimalni broj sudionika je 15, a radionica je predviđena za djecu između 7 i 10 godina. Prijave su moguće preko društvenih mreža Župski pjat ili na +38598344951.

Andrea Vukoja Jela moje babe 1 1536x1536 1

Pročitajte još

[FOTO] BIBLIOTERAPIJA Susret pjesnikinje Monike Herceg i dubrovačkih srednjoškolaca

Dulist

[FOTO] BIBLIOTERAPIJA Susret pjesnikinje Monike Herceg i dubrovačkih srednjoškolaca

Dulist

NAJAVLJEN KONCERT SVJESTKI POZNATOG VIOLINISTA Stefan Milenković u Kneževom dvoru

Dulist