Sport

Jedriličari regate Engineering Challenge Cup prvi gosti na novoj rivi u ACI marini Dubrovnik

Sudionici regate Engineering Challenge Cup prvi su jedriličari koji su svoje brodove privezali za novu rivu u ACI marini Dubrovnik. Riječ je naime o rivi I koja je proteklih mjeseci prošla ‘makeover’ kako bi mogla primati i do pet metara dulje brodove. ACI marina je kroz cijelo to vrijeme bila jedno veliko gradilište, ali, unatoč tome, početak sezone u marini i dolazak prvih nautičara već u ožujku protekao je iznimno ‘glatko’. Gosti su itekako razumijeli, a u isto vrijeme i dalje su na raspolaganju imali sve što im je potrebno, što je i u više navrata u razgovorima za DuList istaknuo direktor ACI marine Dubrovnik Leo Ajduković.

Radovi na rivi, doznajemo u marini, dovršeni su, život se polako u ovom ‘gradu u malom’ budi te je sve spremno za ulazak u ‘pravu’ sezonu. Proteklog je petka otvoren i tamošnji restoran tako da je marina u cijelosti spremna. Što se tiče regate Engineering Challenge Cup, u sklopu nje u ACI marinu Dubrovnik uplovilo je 48 sudionika, a jedrili su od Trogira do Dubrovnika koji je bio završna točka. Jedrili su ukupno šest dana.

Pročitajte još

U PETAK Počinje Dubrovačka regata za klasu optimist!

Dulist

REGIONALNA LIGA Uvjerljiva pobjeda Jugaša protiv Primorca

Dulist

USUSRET OTVORENOM PRVENSTVU U LAPADU I ove godine 600 atletičara trči po šljaci

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija