Sport

Jakobušić zahvalio ‘prgavoj familiji’ na rekordnom učlanjenju u Hajduk

Jakobušić zahvalio 'prgavoj familiji' na rekordnom učlanjenju u Hajduk

Na službenom predstavljanju novog trenera Hajduka Ivana Leka, predsjednik Lukša Jakobušić uputio je riječi zahvale svim novim članovima ‘prgave obitelji’, prenosi gol.dnevnik.hr.

Podsjećamo, Hajduk se pohvalio da je drugog dana u novoj 2023. godini premašio brojku od 2000 članova. Zbog promjene sustava na poslovanje u eurima u mnogim bankama usluge su ograničene pa se očekuje da će taj broj porasti kad se sustav vrati u normalu. Klub je povisio članarinu na 20 eura, dok je prošlih godina bila 100 kuna, što je 50-postotno povećanje cijene. Prošle godine Hajduk je imao više od 90 tisuća članova.

– Da zahvalim članstvu, prije nekoliko minuta probili smo 15 tisuća članova prgave familije. Hvala im svima, to je u tri dana 15 tisuća članova jer se na Novu godinu nije radilo. Očigledno je sve što se radilo pozdravljeno od strane navijača, a pogotovo odluka da na Staru godinu predstavimo našeg novog trenera Ivana Leku. Čestitam na povratku u Hajduk i dolasku na mjesto glavnog trenera – rekao je Jakobušić i dotaknuo se Lekovog prethodnika.

– Želio bih zahvaliti Mislavu Karoglanu i njegovu stožeru na svemu što je dao u ovih sto dana. Mišljenja smo da je Mislav prerastao Akademiju, pa će ostati uz sportskog direktora, a onda ćemo vidjeti njegov daljnji put – zaključio je Lukša Jakobušić.

Pročitajte još

Učenice OŠ Lapad državne prvakinje u badmintonu!

Dulist

SRETNO, CURE! Naše košarkašice u poluzavršnici Kupa protiv Medveščaka

Dulist

DOKUMENTACIJA U IZRADI Ipak se kreće! Radit će se četiri staze za dubrovačke atletičare

Dulist