Aktualno

JAKE SNAGE NA TERENU 900 policajaca ‘čuva’ kinesku delegaciju

Policija je ove srijede u Dubrovniku bila na svakom koraku, a zbog dolaska kineskog premijera Li Keqianga te njegove svite povodom održavanja diplomatskog summita ‘Kina + 16’. Prema procjenama, na osiguranju ovog događaja angažirano je 900 policijskih službenika.

Ove srijede dio policajaca bio je raspoređen po pojedinim punktovima pa ih se moglo vidjeti, primjerice, duž Ulice Iva Vojnovića u razmaku od samo nekoliko metara. Drugi dio ekipe regulirao je promet koji je povremeno prekidan na 20 minuta do pola sata zbog čega su nastale očekivane gužve. U povijesnoj jezgri moglo se naići i na službenike u civilu koji su spremno nadgledali situaciju. Podno Lovrjenca patroliralo je i službeno policijsko vozilo.

Sutra je ‘udarni’ dan summita pa će jakih policijskih snaga zasigurno biti posvuda, a pogotovo na predjelima hotela gdje će se summit te Poslovni forum održavati.

Pročitajte još

PADAJU LI CIJENE KVADRATA? Kamena kuća na Pločama ‘na sniženju’

Dulist

Dubrovkinja Ivona Brbora preuzima pedijatrijsku ambulantu u Marinićima

Dulist

UGOSTITELJI I SUGRAĐANI O POPUŠTANJU MJERA Lokali su predugo zatvoreni. Želimo povratak u rutinu

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija