Aktualno

Iznajmljuje se poslovni prostor u kapelici u Lazaretima

Kako su o tome u utorak izvijestili javnost, gradska tvrtka Dubrovačka baština odlučila je dati u zakup poslovni prostor koji se nalazi u okviru kompleksa Lazareta.

Riječ je o dijelu svojevremene kapelice koja se nalazi na adresi Frana Supila bb preko puta Gimnazije Dubrovnik. Kako su napisali korisna površina unutarnjeg prostora je 11,56 metara četvornih, a namjena je za ugostiteljstvo – objekt jednostavnih brzih usluga.

– Prostor se daje u zakup do 31.prosinca 2025., a rok za dostavu ponuda na natječaj je zaključno s danom 12. svibanj 2021. godine. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju sve fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske i pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj, a ispunjavaju zakonom propisane uvjete za obavljanje tražene djelatnosti. Za detalnije informacije zainteresirani se mogu javiti na kontakt broj 020 638208 ili putem E-maila: info@dubrovackabastina.com – poručili su iz Dubrovačke baštine.

Pročitajte još

TURISTIČKI SEKTOR ZABRINUT Za ‘špicu’ nema straha, ali predsezona nam ovisi o razini procijepljenosti

Iva Dedo

POVIJESNI TRENUTAK Nakon 1277 dana završena je izgradnja Pelješkog mosta!

Dulist

OD PONEDJELJKA Na ovim parkiralištima Sanitata nećete moći parkirati zbog snimanja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija