Vaše vijesti

IZLJEV KANALIZACIJE U UVALI SUMARTIN ‘Strašno zaudara, vide se komadi izmeta’

legaz wolff

Između hotela Neptun i ville Wolff, neposredno nakon olujne kiše izbila je fekalna tekućina iz kanalizacijske cijevi. Vide se komadi izmeta. Video ne može prikazati smrad, ali mi možete vjerovati kako smrdi – javlja nam Igor Legaz, predstavnik Udruge ‘Divlja liga vaterpolo’. Naime, na tom području najmanje na jednom mjestu, cijev oborinske odvodnje se ‘ulijeva’ u cijev ili u ‘šaht’ kanalizacijske odvodnje.

-Sve se naravno izlijeva u more. Direktni izljev kanalizacije u uvalu Sumartin. I to se stalno događa kad se začepe kanalizacijske cijevi – kaže Legaz i dodaje: ‘Strašno zaudara. Ne može se osjetiti miris, ali se može zaključiti po boji i izgledu. Ovdje nisu u pitanju oborinske vode, već fekalne vode’.

Udruga traži od tvrtke ‘Vodovod Dubrovnik’ da hitno locira sva mjesta nezakonitog ‘spajanja’ cijevi kanalizacijske i oborinske odvodnje uz sjevernu obalu uvale Sumartin te da o tome obavijesti Udrugu i javnost.


Stavovi i mišljenja u rubrici ‘Vaše vijesti’ ne izražavaju nužno uredničku politiku redakcije portala dulist.hr, već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora

Pročitajte još

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist