Aktualno

Iz prodaje se povlače hrenovke zbog moguće prisutnosti komadića metala!

Još jedan proizvod povlači se iz prodaje i to zbog moguće prisutnosti komadića metala! Naime, kako javlja Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda HRENOVKE IVANEČKI FRANKFURTER 275g IMISIMO, LOT 200159, upotrijebiti do 26. 1. 2022., zbog moguće prisutnosti stranog tijela (komadića metala) u proizvodu.

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Proizvođač je REMEDYLINK d.o.o., Grabešćak 3, Vrbovec, a na tržište ga stavlja KONZUM plus d.o.o., Marijana Čavića 1/a, Zagreb. Obavijest se odnosi isključivo na gore navedeni proizvod. Iz Konzuma mole kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod i vrate ga u najbližu prodavaonicu Konzuma gdje će im biti vraćen novac.

Pročitajte još

Drop Piera Pirupe

Petar Ipšić

PREMIJER IZNIO PROCJENU Prihod od turizma – 11,3 milijarde eura

Dulist

ANDRIJA JARAK O MISLAVU BAGU ‘Bio je fanatik novinarstva, surovi profesionalac’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija