Aktualno

Iz prodaje se povlače hrenovke zbog moguće prisutnosti komadića metala!

Još jedan proizvod povlači se iz prodaje i to zbog moguće prisutnosti komadića metala! Naime, kako javlja Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda HRENOVKE IVANEČKI FRANKFURTER 275g IMISIMO, LOT 200159, upotrijebiti do 26. 1. 2022., zbog moguće prisutnosti stranog tijela (komadića metala) u proizvodu.

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Proizvođač je REMEDYLINK d.o.o., Grabešćak 3, Vrbovec, a na tržište ga stavlja KONZUM plus d.o.o., Marijana Čavića 1/a, Zagreb. Obavijest se odnosi isključivo na gore navedeni proizvod. Iz Konzuma mole kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod i vrate ga u najbližu prodavaonicu Konzuma gdje će im biti vraćen novac.

Pročitajte još

Vodovod savjetuje: Kako zaštititi vodomjere i instalacije od smrzavanja?

Dulist

DOJMOVI VJERNIKA NAKON REĐENJA ‘Prožimaju nas posebni osjećaji. Od biskupa očekujemo da nam bude pravi pastir’

Dulist

Danas se zaređuje novi dubrovački biskup mons. Roko Glasnović

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija