Aktualno

Iz GO HDZ-a Korčula poručili SDP-u: Drugovi spavači, pratili smo što radite i pokazali ste da ne znate

Iz GO HDZ-a Korčula u današnjem priopćenju, komentirali su i kritizirali kako SDP vodi Grad. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

– U svojoj reakciji na jučerašnje priopćenje HDZ-a uznemireni SDP tvrdi kako HDZ spava dvije godine i sad su se probudili.

Ne drugovi, potpuno suprotno. HDZ Korčula pustio vas je dvije godine da radite i pokažete što znate. Nismo reagirali, niti vas kritizirali, samo smo pratili što i kako radite.

Sada, nakon više od dvije godine svima ste pokazali da ne znate, svima je jasno da bi za naš Grad bilo pogubno da vi njime nastavite upravljati i zato smo sada reagirali i više nećemo šutjeti.

Vaša ridikulozna poruka da se HDZ probudio nakon dvije godine najbolje govori o vašem poimanju upravljanja Gradom. HDZ je u našemu Gradu trenutno oporba, i da je spavao, kako vi tvrdite, koga briga.

Međutim, jedini, pravi i najveći problem je spavanje onih koji bi trebali voditi naš Grad. Svakim danom sve većem broju sugrađana koji su vam dali povjerenje postaje jasno da ste vi SPAVAČI, koji se ustvari nikada nisu niti probudili. Jedino što ste, u evo sad već više od dvije godine mandata napravili, je naslikavanje pred projektima koje je završila ili započela bivša gradska uprava i to u kudikamo zahtjevnijim vremenima obilježenim pandemijom COVID 19.

Smijete se našoj zaboravljivosti i navodite točke sa sjednice Gradskog vijeća iz 2019. godine, kada su također bili raspisani izbori za vijeća gradskih kotara i mjesnih odbora. Da zaista je predloženi dnevni red bio sa samo četiri točke dnevnog reda, ali ste zaboravili da je isti na sjednici proširen za jednu točku. Ta je sjednica trajala dva sata i pedeset minuta, za razliku od ove vaše koja je bila završena sa pauzom za sat i trideset minuta. Zaista je za usporedbu.

Da vaša tuga, a ironijom sudbine, bude još veća, točka sa kojom je proširen dnevni red te sjednice Gradskog vijeća, je bilo kreditno zaduženje za projekt ‘Modernizacije javne rasvjete’, projekt kojim ste se hvalili, a iz ove točke je vidljivo da je cijeli projekt osmislila, pripremila i osigurala financiranje bivša, vama tako omražena HDZ ova vlast.

Ne zaboravite da za svima ostaju tragovi koje ljudi vide i da sva činjenja i nečinjenja uvijek izađu na vidjelo.

Pa tako na vidjelo izlazi sva besramnost vas kao trenutno vladajuće garniture u našem Gradu i način na koji ovaj naš Grad iz dana u dan unazadujete i upropaštavate.

I na kraju drugovi spavači, aktivisti i ravnozemljaši, ako već tvrdite da je naše posljednje priopćenje kod vas izazvalo podsmjeh, zašto ste se tako uzvrpoljili i tako žurno reagirali?

Fotelja je udobna, ideologija zanemarena, a napredak nebitan, jednako kao i građani.

Pročitajte još

VK JUG NA DAR DOBIO SVOJU SLIKOVNICU Priča o ježu jugašu oduševit će najmlađe, ali i one nešto malo starije!

Dulist

ZA IDUĆU GODINU Ryanair uvodi 16 novih linija iz Dubrovnika, a tri će ‘operirati’ cijelu godinu!

Dulist

[VIDEO] Napreduju radovi na rekonstrukciji hotela Argentina

Dulist