Sport

Ivica Granić opet na čelu RKHM Dubrovnik, Dragić se povukao

Ivica Granić novi je stari predsjednik Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik. Izabran je na novoj skupštini kluba, dok se Ivo Dragić povukao sa svih funkcija u klubu. Za dopredsjednike su izabrani Julijo Srgota i Velimir Soldo.
– Kad mislite da odlazite, život vas vrati – rekao je za DuList Ivica Granić o svom povratku u klub. Istaknuo je kako je u klubu bio 10-12 godina te je mislio kako je vrijeme za odlazak, no zbog svih proteklih događaja u klubu te problema s pronalaskom novog predsjednika, o čemu je nedavno na konferenciji za novinare govorio i sam Ivo Dragić, pojavila se inicijativa za njegovim povratkom. Smatra kako bi se u surpotnom dovela u pitanje opstojnost kluba koji danas nastupa u Premijer ligi.
– Grad ima vrlo jasan stav vezano za gospodina Iva Dragića te nisam želio da sve ono što je do danas napravljno bude dovedeno u pitanje. Dubrovnik ima dugu rukometnu tradiciju i grad je koji zaslužuje u svakom sportu imati prvoligaše ili premijeligaše. Šteta bi bila da sve padne u vodu i da kažemo – gasimo se. To su razlozi moga povratka – rekao nam je Granić. Napomenuo je i kako klub ima novog trenera, Vlada Šolu, a dolaze i novi igrači.
Kad je riječ o Ivu Dragiću, ističe kako se on povukao sa svih funkcija u klubu.
– Gradonačelnik ima čvrsti stav u ovom trenutku kad je u pitanju članstvo gospodina Dragića u klubu, dok se vode sve izvidne radnje. Ivo je to percipirao i rekao kako se povlači, više nije u klubu ni na jednoj funkciji. Nadam se da je to privremeno i da će se kad se sve završi vratiti – ističe Granić.
Napomenuo je kako sad nema nikakvih razloga da Dubrovački savez športova nastavi s obustavom sredstava.

Pročitajte još

CICIJELJ ZA JUBILEJ Velikih 200 najboljeg strijelca NK GOŠK – Dubrovnik 1919

Dulist

TEPŠIĆ SREBRNIM KOŠARKAŠICAMA’ Ostanite i dalje vrijedne, ambiciozne i uporne kao i do sada’

Dulist

Ekipa PK Juga osvojila 11 medalja na Jadran Grand prixu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija