Kultura

“Ivan Pavao II. – biografija”

U sklopu sedmih Dana kršćanske kulture u Dubrovniku, večeras u 19 sati u dvorani Ivana Pavla Drugoga održat će se predstavljanje knjige Andrea Riccardija "Ivan Pavao II. Biografija".

Knjigu će predstaviti prvi veleposlanik Republike Hrvatske pri Svetoj Stolici prof. Ive Livljanić, dubrovački biskup msgr. Mate Uzinić i Miro Radalj, dok je uvodničar don Petar Palić.

U popratnom glazbenom programu nastupit će Zbor mladih župe sv. Mihajla

Blaženi papa Ivan Pavao II. nesumnjivo je najveća i najznačajnija osoba našega doba. Nije stoga čudno da je najveća i najpotpunija biografija Ivana Pavla II. postala svjetski izdavački hit. Hrvatsko izdanje te knjige objavila je nakladna kuća Verbum.

Autor knjige je Andrea Riccardi, povjesničar koji je dobro poznavao Ivana Pavla II. i intenzivno s njim surađivao, a ova knjiga prvi je životopis pisan na znanstvenoj i dokumentarnoj osnovi te svjedočanstvo o velikomu Papi koji još uvijek živi u sjećanju milijuna ljudi, a zasigurno i među građanima grada Dubrovnika čiji je počasni građanin. 

Pročitajte još

POVRATAK NA VELIKU SCENU ‘Krijesnice’ u teatru ovu subotu

Dulist

[FOTO/VIDEO] MAJSTORSKI KONCERT Maestro Noorman Widjaja dirigirao Verdijev Requiem

Dulist

TOSKANSKA ČAROLIJA Ivana Marija Vidović prva Hrvatica u žiriju eminentnog natjecanja ‘Giulio Rospigliosi’!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija