Aktualno

Istaknuta novinarka, Dubrovkinja Amela Čilić novo je pojačanje informativnog programa Nove TV!

Dubrovkinja Amela Čilić, novinarka s bogatom dugogodišnjom karijerom u televizijskom novinarstvu, novo je pojačanje informativnog programa Nove TV. Istaknuta novinarka pridružila se tako timu najgledanijeg Dnevnika u Hrvatskoj, a imali smo priliku vidjeti je u večerašnjim informativnim minutama Dnevnika Nove TV.

– S mnogim kolegama s Nove TV poznajem se dugi niz godina i svi su vrhunski profesionalci. S nekima sam već radila i veselim se ponovnoj suradnji, druge sam upoznala na različitim novinarskim zadacima, a ostale jedva čekam upoznati i postati dio tima – istaknula je Amela Čilić.

Amela Čilić rođena je u Dubrovniku, gdje je završila osnovnu školu i prva tri razreda srednje. Nakon toga odlazi na učeničku razmjenu u Sjedinjene Američke Države. Na državnom sveučilištu u Michiganu dobila je stipendiju za studij glume, ali se zbog rata vratila u Dubrovnik. Na Filozofskom fakultetu u Zadru završila je francuski jezik i književnost te povijest umjetnosti. Novinarsku karijeru započela je kao dopisnica na HTV-u, a od 2004. godine bila je dio tima RTL-a. U više od 20 godina ostvarila je bogatu novinarsku, uredničku i voditeljsku karijeru. Pokrivala je širok raspon tema, a dobitnica je nagrade Rodino pero udruge Roda jer je svojim djelovanjem i praćenjem tema vezanih uz roditeljstvo pomogla prenijeti ideje i aktivnosti udruge široj javnosti.

Foto: Nova TV

Pročitajte još

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za nadzor brzine!

Dulist

‘KOLIKI PROSTOR!’ ‘Miovića šuma’ svakog dana s novim vizurama, a od ‘šume’ više nema ni traga!

SNAGA TRADICIJE Cvjetnica i blagoslov poma ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija