Sport

ISTA RUTA KAO I 2018. Poznati svi detalji spektakularnog dočeka Vatrenih

blank

Poznati su detalji dočeka hrvatskih nogometnih reprezentativaca, koji u subotu, 17. prosinca igraju protiv Maroka za 3. mjesto na FIFA Svjetskom prvenstvu. Neovisno o ishodu završne utakmice, navijači su iskazali jasnu želju još jednom pozdraviti svoje nogometne junake.
Vatreni će, navode iz Hrvatskog nogometnog saveza, sletjeti u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman u nedjelju 18. prosinca u 17:10 sati te će potom krenuti prema Trgu bana Josipa Jelačića istom rutom kojom su putovali nakon osvojene srebrne medalje 2018. godine.
Završno odredište svečanog dočeka bit će glavni zagrebački trg na kojem će biti postavljena pozornica na kojoj će uz prigodan program biti dočekana jedna od najboljih nogometnih reprezentacija na svijetu. Redatelj programa bit će Joško Lokas, a navijače i reprezentativce raspjevat će Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Daleka obala, Dalmatino, Zaprešić Boys, Opća opasnost i Slavonia bend.
Službenu himnu Republike Hrvatske otpjevat će Klapa Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj”.
HNS će u suradnji s MUP-om i Gradom Zagrebom naknadno objaviti sigurnosne detalje organizacije dočeka.
-Hrvatski nogometni savez u ime nogometne reprezentacije zahvaljuje Vladi RH, Gradu Zagrebu, MUP-u, izvođačima te svima uključenima u organizaciju svečanog dočeka na iskazanoj dobroj volji, trudu i angažmanu kako bi događaj protekao onako kako igrači i navijači hrvatske reprezentacije zaslužuju – ističu iz HNS-a.

Pročitajte još

U PLOČE DOLAZI HAJDUK Jadran pobijedio Belišće, ugostit će branitelja naslova

Dulist

Bijač obranama peteraca zaustavio Jugaše

Dulist

LEN LIGA PRVAKA Jugaši danas igraju protiv Olympiacosa, podržimo ih ispred malih ekrana!

Dulist