DuList PROMO

Iskoristite prednosti zaloga zlata

Potrebno mi je par tisuća kuna, do iduće plaće. Ne želim ulaziti u nova zaduživanja jer već otplaćujem dva kredita, a novac mi je hitno potreban. Imam zlatni nakit, lančiće i narukvice koje baš i ne nosim, ali ipak ih ne bih prodavala ako ne moram. Jer, draga su mi uspomena, a znam da ću do novca opet ubrzo doći. Trebam samo premostiti ovaj tjedan…’ Kada im je potreban novac u nekom kratkoročnom razdoblju, ovako razmišljaju brojni građani u Hrvatskoj, pa i velik broj stanovnika Dubrovnika. U takvoj situaciji, kada vam je žurno potreban određeni iznos novca, postoji način kako brzo i jednostavno do njega. Najbrži put je iskoristiti visoku vrijednost zlata, a time i vrijednost zlatnih predmeta, primjerice nakita. Ukoliko ih pri tom ne želite prodati, možete ih založiti. Što je to točno zalog zlata?

Zalog zlata je usluga razvijena upravo zbog upita klijenata koji nisu htjeli prodati svoje zlato i trajno ga se odreći, ali su ipak htjeli iskoristiti njegovu vrijednost za privremeno financiranje. Proces je sličan otkupu zlata a sam proces zaloga je vrlo jednostavan i brz. Jedna od pogodnosti ove usluge je besplatna i neobvezujuća procjena – stručni djelatnici Auro Domusa profesionalno će procijeniti vaš zlatni predmet i pružiti vam informacije o njegovoj vrijednosti. Tu dolazimo do iduće prednosti ovakvog aranžmana – trenutne isplate. Naime, ukoliko se složite s ponudom, odmah po potpisu ugovora isplaćuje vam se gotovina.Od isplaćenog iznosa, uplaćujete rezervaciju predmeta, a Auro Domus zadržava predmet na osiguranoj pohrani. Po svoj dragocjeni predmet možete se vratiti i otkupiti ga natrag do dogovorenog roka, odnosno kad budete željeli ili mogli. Fleksibilna otplata još je jedna od prednosti zaloga zlata jer klijent sam može izabrati trajanje zakupa, a nakon prvih 30 dana može ga i produžiti.

Tržište svakim danom pokazuje kako postoji velika potreba za ovakvim tipom usluga. Uz zlato koje možda ni ne koristite možete jednostavno doći do potrebne gotovine. Najbolje je što zlato pri tom ostaje u vašem vlasništvu! U Dubrovniku se poslovnica Auro Domusa nalazi na adresi Obala Stjepana Radića 3dok za sve informacije možete nazvati i besplatni broj telefona 0800 73 72 ili poslati upit na info@aurodomus.com.

Pročitajte još

KIA EV TOUR Pridružite nam se utorak i srijedu jer budućnost vožnje počinje sada

Dulist

RESTORAN GLORIJET Spoj tradicije i suvremenosti na pjatu uz najljepši zalazak sunca

Dulist

Jeste li čuli za affogato? Pripremite se za inovativnu senzaciju okusa u čokoladnom kornetu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija