Aktualno

INFO DAN STUDENTSKOG ZBORA Dođi i reci što te muči!

Studiranje u Dubrovniku za sobom nosi brojne probleme, a dva najaktualnija su studentski smještaj i studentska menza o kojoj se u zadnje vrijeme raspravljalo mnogo.

Tim povodom Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku organizira Info dan koji će se održati u petak, 1. veljače 2019. u ‘Stanici 50’ (Sveučilišni Kampus) s početkom u 17 sati.

Ovogodišnje teme Info dana su: Što je to studentski zbor i koje su aktivnosti predviđene za ovaj ljetni semestar, kako prijaviti studentski projekt za financiranje od strane SZDU, i ono najvažnije: studentski feedback. Prisutni studenti će moći iznijeti sve što ih muči po pitanu studiranja u Gradu te dati konstruktivne prijedloge.

Prošlogodišnji INFO dan urodio je plodom, navode iz Studenstkog zbora, jer su prisutni studenti mnogim prijedlozima odredili daljnji rad Studentskog zbora.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] ZJENA GLAMOČANIN Misija mi je da moja kći pokupi dubrovačku vibru!

Mia Njavro Banić

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[PELJEŠAC JE ONLINE] Cijeli Jadran je od sada pokriven mjerenjima meteoroloških radara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija