Grad

Imam Herić čestitao Kurban-bajram

Dubrovački imam Salkan efendija Herić uputio je čestitku vjernicima islamske vjeroispovijesti povodom hadži ili Kurban-bajrama.

„Bajram je blagdan iskrene i osvjedočene bratske ljubavi, zbližavanja i prijateljskih susreta. Radujmo se skupa u bajramskom ozračju, koji nam ako Bog da dolazi 24.09.2015. godine. U bajramskom jutru muslimani će obaviti bajram namaz u 07:20 i uputiti dovu-molitvu Gospodaru svih svjetova.

Molim Gospodara Uzvišenog Boga Jedinog dovom poslanika Muhammeda a.s. Gospodaru moj, ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Gospodaru moj, nauči me da je tolerancija najviši stupanj moći, a želja za osvetom prvi znak slabosti. Gospodaru moj, kada se ogriješim o ljude, podari mi snagu isprike, a kada se ljudi o mene ogriješe, podari mi snagu oprosta.

Odazivam Ti se Bože, odazivam. Nema drugog Boga osim Tebe. Svim muslimanima na području grada Dubrovnika i Dubrovačko – neretvanske županije čestitam Kurban-bajramske mubarek dane.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! URIME ME FAT BAJRAMIN! HAPPY EID UL-ADHA!“

Pročitajte još

FRANKOVIĆ OŠTRO O SINDIKALISTU ČISTOĆE ‘Ogriješio se o radne obveze i konfliktna je osoba. Ne zaslužuje moju pažnju’

Dulist.hr

POTPISAN UGOVOR ZA DVORANU Franković: Dobit ćemo sportski kompleks, prvi takve veličine u Europi

Dulist

[VIDEO] Mišo Sorić: ‘Sav grad što je pao u Mokošici, surgo se u mene u vrt’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija