Politika

Ima Vićana, nema Vićana

Rijetko da je koje Gradsko vijeće u zadnje tri godine prošlo bez informacije kako Pero Vićan i vijećnici njegove liste ne dolaze na sjednicu. A to se dogodilo samo jednom kad je vladajuća koalicija na čelu s SDP-om ostala bez potrebnog kvoruma.

Tako se samo tri sata prije današnjeg sjednice pojavila informacija kako Vićan i njegovi neće doći, a razloge tome neki mediji vide u izjavama zamjenika gradonačelnika Nika Šalje o samom Vićanu i nepravomoćnoj presudi za aferu Vrtovi sunca.

A, eto baš se potrefilo kako je jutros u prodaji osvanuo novi broj duLista u kojem Niko Šalja otvoreno progovara o koaliciji ucjena i autocenzure.

Informacije duLista pak govore kako će se Pero Vićan sa svoja dva vijećnika, Doris Lepeš Matić i Zoranom Cikatićem, ipak danas pojaviti. Kao što to uvijek bude tako!
A sve će se ionako iskristalizirati za dvije ure!

Pročitajte još

SVEČANA SJEDNICA Franković predočio građanima račune, Potrebica zahtijeva novo rješenje brze ceste!

Dulist

MILAN KAPOVIĆ Petrov imenovao privremenog povjerenika Mosta za Dalmaciju

Dulist

Umjetna inteligencija prekopirala Vlahušića!? Evo odgovora o najvažnijim pitanjima za Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija