Politika

Ima Vićana, nema Vićana

Rijetko da je koje Gradsko vijeće u zadnje tri godine prošlo bez informacije kako Pero Vićan i vijećnici njegove liste ne dolaze na sjednicu. A to se dogodilo samo jednom kad je vladajuća koalicija na čelu s SDP-om ostala bez potrebnog kvoruma.

Tako se samo tri sata prije današnjeg sjednice pojavila informacija kako Vićan i njegovi neće doći, a razloge tome neki mediji vide u izjavama zamjenika gradonačelnika Nika Šalje o samom Vićanu i nepravomoćnoj presudi za aferu Vrtovi sunca.

A, eto baš se potrefilo kako je jutros u prodaji osvanuo novi broj duLista u kojem Niko Šalja otvoreno progovara o koaliciji ucjena i autocenzure.

Informacije duLista pak govore kako će se Pero Vićan sa svoja dva vijećnika, Doris Lepeš Matić i Zoranom Cikatićem, ipak danas pojaviti. Kao što to uvijek bude tako!
A sve će se ionako iskristalizirati za dvije ure!

Pročitajte još

JELKA TEPŠIĆ Poštujemo Grad i građane i zato mijenjamo smjer prema održivom turizmu

Dulist

Dubrovačka bošnjačka stranka podržala kandidata za župana Nikolu Dobroslavića

Dulist

ANDRO VLAHUŠIĆ ‘3 milijarde kuna tek su početak – u Dubrovnik ponovno dovodimo svjetske produkcije!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija