Aktualno

“Ima li IGH urbanizam dozvolu za izradu GUP-a?”

"Ima li IGH urbanizam dozvolu za izradu GUP-a?"

Marija Kojaković iz Društva arhitekata Dubrovnik postaknula je pitanje ima li IGH urbanizam d.o.o. sve potrebne licence za prostorno projektiranje, odnosno za izradu izmjena i dopuna GUP-a.

Izjavila je kako je od Udruženja hravtskih arhitekata dobila podatak kako do danas IGH urbanizam nije podnio zahtjev za dobivanje licence za projektiranje. U tom slučaju, rekla je Kojaković, izmjene i dopune GUP-a su formalno- pravno nevažeće.

Zrinka Rudež već je ranije istaknula kako je izrađivač plana IGH Urbanizam u konzorciju s Institutom IGH iz kojega je ova nova tvrtke, u procesu restrukturiranja i potekla.

– Imamo sve potrebne dokumente i papire i nekorektno je da DAD jednog svog člana javno ovako proziva. Ovo nije prvi put jer je gospođa Kojaković već istupala u ovome duhu – rekla je Rudže, naglasivši kako se sve može dokazati, ako je potrebno kroz različite papire.

– Svi potrebni papiri postoje, ali ih ne nosim u džepu. Ako je u tom dijelu dokumentacija nedosttna, nadopunit ćemo je – zaključila je Zrinka Rudež raspravu o tome ima li IGH urbanizam dozvolu za izradu GUP-a ili ne Zrinka Rudež.
 

Pročitajte još

‘SNOVITI GRAD’ Izložba posvećena sv. Ivanu Pavlu II.

Dulist

Od ovog ponedjeljka otvoreno Libertasovo prodajno mjesto u Župi

Dulist

[FOTO] LEONARDA TIKVICA ‘PEP konferencija je prilika mladima za čuti iskustva stručnjaka iz prve ruke’

Nora Di Leo