Sport

I ove godine triatlonska avantura na Korčuli

I ove godine triatlonska avantura na Korčuli

Grad Korčula 27. travnja će ugostiti natjecatelje i navijače na ovogodišnjem, trećem po redu Izazovu Marka Pola, triatlonskoj avanturi u organizaciji Grada Korčule, korčulanske Turističke zajednice i Triatlon kluba Split.

Osim utrka i natjecateljskih disciplina namijenjenih licenciranim i rekreativnim natjecateljima, Izazov Marka Pola će ujedno biti i domaćin Ekipnom prvenstvu Hrvatske i Otvorenom prvenstvu Korčule u Olimpijskom triatlonu (1500 m plivanje – 40 km bicikl – 10 km trčanje).

U sklopu olimpijskog triatlona organizirat će se i humanitarna utrka 'Veliko srce' na 10 kilometara s ciljem promoviranja zdravog načina života i promoviranja udruge Korčulansko – Pelješko srce.

Poseban naglasak je također stavljen na sudjelovanje mladih i djece. Tako je dio programa i ovogodišnjeg natjecanja namijenjen međuškolskim natjecanjima u duatlonu i triatlonu  te onim najmlađima u štafetnom trčanju.

Program, zastupljene natjecateljske discipline, prijave te ostale podrobnije informacije dostupne su putem stranice www.marcopolochallenge.korcula.hr, a za dodatne informacije i upite  moguće je obratiti se putem e-mail adrese  info@mpc.korcula.hr.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist