Županija

I NA MLJETU… Koja su mjesta bez struje u četvrtak i petak?

Elektrojug Dubrovnik obavijestio je o radovima zbog kojih će na području naše županije dolaziti do povremenih prekida struje.

U četvrtak 28. siječnja dolazit će do povremenih prekida napajanja električnom energijom od 8 do 15 sati u mjestu Kozarica zbog radova na dalekovodu Prožura – Saplunara.

Istog dana doći će do prekida napajanja električnom energijom od 8.30 do 16 sati u mjestu Pridvorje zbog radova na trafostanici Pridvorje.

Također, doći će do kraćeg prekida napajanja električnom energijom u vremenu od 14 do 15 sati u mjestima Babino Polje, Žukovac, Tanka Luka, Sobra, Zaglavac, Prapratno, Broce, Kobaš, Prožura, Prožurski porat, Okuklje, Maranovići, Korita i Saplunara.

Tko je bez struje u petak?
U petak, 29. siječnja dolazit će do povremenih prekida napajanja električnom energijom od 8 do 15 sati u mjestima Prožura, Prožurski porat, Okuklje, Maranovići, Korita i Saplunara zbog radova na dalekovodu Prožura-Saplunara.

Pročitajte još

Dobroslavić i Franković primili polaznike Ratne škole Ban Josip Jelačić

Dulist

VLADA USVOJILA ODLUKU Općina Konavle postala vlasnik Poduzetničke zone u Čilipima

Dulist

Počinje izgradnja kanalizacije za Čibaču i Poslovnu zonu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija