Vaše vijesti

I mali Smart je ponekad prevelik

I Smart ponekad može biti prevelik i ne može baš stati u svaku rupu između vozila, kako počesto mislimo. O tome svjedoče i fotografije našeg čitatelja današnjeg događaja kada Libertasova "petica" nije mogla proći iznad Banja.

Mali Smart nezgodno je parkirao u ulici Frana Supila i nešto prije 15 sati stvorila se velika kolona iza Libertasovog autobusa koji nije mogao proći između loše parkiranog vozila s jedne i stupića  s druge strane. Nakon bezuspješnog pokuašaja da se dođe do vlasnika vozila, putnicima u autobusu nije ostalo njišta drugo, nego "zavrnuti rukave" i premjestiti Smarta.

I tako je mali auto, napravio veliki zastoj koji su zajedničkim snagama razriješile udružene građanske snage, baš kao u onoj poznatoj pjesmici "kad se male ruke slože…"

 

Pročitajte još

UŽIVO SA STRADUNA Čitateljica: ‘Što sve nećemo vidjeti. Čovjek je prođirao bez gaća’

Dulist

NEUGODNO ISKUSTVO ČITATELJICE U BUTIZI Pršutu je istekao rok prije mjesec dana. Nastavili su ga prodavat’ i nakon mog upozorenja

Dulist

[FOTO] Proslava Dana državnosti Hrvatske u New Yorku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija