Crna kronika

I Franković će doći na red

luksa frankovic revelin

Nakon što je prijavljen događaj u Revelinu u tijeku je provođenje izvida i dok se ne utvrde sve okolnosti ne možemo iznositi detalje ili komentirati medijske natpise

– iznijela je služeni stav policije glasnogovornica PU Dubrovačko – neretvanske Marija Gjenero. 

Naime, od nje smo tražili da se očituje na izjave Lukše Frankovića koje je iznio za jedan dubrovački portal. Naveo je, naime, kako ga iz policije nisu 'zvali niti na običan razgovor', te kako su mu rekli da se u Revelinu 'ništa nije dogodilo'.

Iz neslužbenih policijskih izvora ipak se može čuti kako će i Lukša Franković doći na red za davanje službene izjave.
– Svi sudionici incidenta u Revelinu su poznati. Pa nitko nam ne može pobjeći – doznajemo neslužbeno iz policije koja od jutros radi na slučaju koji je privukao hrvatsku javnost.  

Također se od djelatnika Vila Palme može čuti kako će slučaj u Revelinu završiti s prijavom jer je bez sumnje došlo do narušavanja javnog reda i mira, kao i nanošenja lakših tjelesnih ozljeda Slavenu Tolju. Njega je doznajemo osoba poznata policiji bacila na tlo, zavrnula mu ruku i izvukla iz Revelina. O kojoj će prijavi na kraju biti riječ treba ipak pričekati policijskog izvida.

Novinari duLista su u više navrata tijekom dana pokušavali kontaktirati Lukšu Frankovića, međutim on nije našao za shodno javiti se na naš poziv.
 

Pročitajte još

PREVARIO 34 OSOBE Iznajmljivao vozila, ali klijentima nije vraćao polog

Dulist

PROMETNA NA MAGISTRALI Sudar dva vozila u blizini Rabe

Dulist

DRAMA U KONAVLIMA Muškarac zaključao 28-godišnjaka u kuću i prijetio mu smrću zbog iznude

Dulist