Grad

‘HVALA SVIMA’ Dubrovački tate proveli još jednu božićnu akciju

'HVALA SVIMA' Dubrovački tate proveli još jednu božićnu akciju
Udruga ‘Tata je tata’ privodi kraju još jednu akciju ‘Božić prije Božića’. Na svojim su društvenim mrežama uputili zahvalu svima koji su ih i ovaj put podržali.
-Od tete u Župi koja nam je donirala poklon bon, preko Mara koji nam je donirao tunu za svaku obitelj u potrebi, do Maje koja se odrekla zarade u korist naše grupe, pa preko Tonćija, Darka i Frana, naših dragih pomoraca koji su nam pomogli sa izdašnim donacijama za kupnju spenze. Veliko hvala upućujemo i Danieli i studiu Diamond na akciji za potrebitu obitelj – rekao je.
-Bez vas ne bi bilo ni ove nove božićne čarolije u kojoj su naše Tate pokucale na čak dvadeset različitih adresa. Obišli smo mnoge obitelji u potrebi od Konavala, Korčule, Pelješca preko Dubrovnika. Kroz ovu akciju uveseljavali smo isto tako i korisnike udruge Rine Mašera (kojima smo osim spenze uzeli i novu liniju koja im je trebala), kao i centar za rehabilitaciju Josipovac. Pomoć za obitelji je išla kroz izdašnu spenzu koja je osim prehrambeno-higijenskih potrepština za idućih mjeseca dana, uključivala i neizostavne poklone za djecu. Kao uvijek, kako navode, vodili su se teškim, ali ispravnim životnim oklonostima i sudbinama, koje su se uslijed obiteljskih tragedija ili teških socijalno-ekonomskih okolnosti našle u zaista teškom položaju, a gdje ‘posebno djecu nisu mogli ostaviti bez božićnih poklona, ali i bez punog frižidera i spokoja makar ovih mjesec dana’.
-Kao što smo najavili, konačno smo i službeno postali udruga. Ukoliko smatrate da zaslužujemo vašu podršku, ubuduće možete uplatiti na ovaj račun HPB-a. Naziv klijenta: HUMANITARNA UDRUGA TATA JE TATA DUBROVNIK – model 99 HR 8823900011101366357, a mi ćemo i dalje nastojati opravdati vaše povjerenje i nastaviti još i više, bolje i humanije. Hvala Vam dragi ljudi! – napisali su.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist